Gepost door Jan op 30 april 2011

Weer naar buiten

Zo laat ik ook maar weer eens iets van mij laten horen. Langzaam gaan de temperaturen weer wat omhoog waardoor het weer lekker is om er op uit te trekken of in de zandbak te spelen, eerst nog met een dikke jas aan, later zelfs al zonder jas. Opa Stadskanaal logeerde in een zorghotel, dus daar zijn wij ook regelmatig geweest, wij hebben daar zelfs zijn verjaardag gevierd met de hele familie. We hebben bij Ingmar en Mika gelogeerd in Duitsland omdat papa en mama iets aan cultuur wilden doen. Een paar dagen later hebben we Renates verjaardag ook gevierd in Duitsland en toen hebben we in een hele grote speeltuin gespeeld. Tussendoor ben ik samen met Lisa nog even met poes naar de dierenarts geweest voor de nodige prikjes. Tijdens de paasdagen waren opa en oma Loosdrecht hier. Ook de paashaas is bij ons geweest, hij had overal chocolade eieren verstopt. De volgende dag hebben we een heel groot vuur gemaakt waar het hele dorp naar kwam kijken. Omdat papa zo nodig weer inkopen moest doen tijdens koninginnedag kwam oma Scheemda speciaal langs om op ons te passen en met ons mee te gaan naar de spelletjes in het badhuis, ach je moet het maar zo zien het levert in iedere geval weer veel lego en duplo op.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Comments are closed.