Gepost door Jan op 31 mei 2011

Mooi weer

Heerlijk buiten zijn, beetje de tuin inruimen voor de komende zomer, bbq buiten zetten en al lekker genieten van het zonnetje. Papa was aan het schilderen bij Lisa’s peuterspeelzaal en omdat papa toch moest eten hebben wij maar patatjes gebracht, uiteraard hebben we daar zelf ook lekker gegeten. Met mama en Helena zijn we een dagje op stap geweest waarbij we uiteindelijk nog gezwommen hebben bij opa en oma Loosdrecht. Moederdag was ook weer een hoogtepunt, het hele bed vol met kruimels, heerlijk. Later op de dag zijn we wezen recreĆ«ren met wat vriendinnen van mama, de dag hebben we afgesloten met pannekoek eten bij een of andere leuke speeltuin. Vrijdag de 13e was echt een beetje een pech dag, waren we leuk aan het spelen met de bakfiets, komt Lisa met haar voetje in de spaken. Op het consternatie bureau bleek dat ik weer zwaarder geworden was, maar dat komt natuurlijk doordat ik altijd mijn bordje leeg eet. Toen Lisa naar het ziekenhuis was moest ik natuurlijk even wachten, gelukkig was Anke mee om een beetje op mij te passen. In het dorp was een rommelmarkt en daar moest papa natuurlijk heen en wij moesten mee in de bakfiets, gaat papa na de rommelmarkt ook nog eens omfietsen voor een kopje koffie bij Piet en Doortje, duidelijk dat hij zelf niet tussen de rommel hoefde te zitten. We hebben er wel een leuke piano aan overgehouden, dat dan weer wel. Waren we op een middag in de dierentuin, zaten we bijna opgesloten tussen de leeuwen en olifanten, hadden ze ons over het hoofd gezien toen ze de dierentuin aan het sluiten waren. Papa zit steeds met zijn computers aan tafel en daar was ik zo ziek van dat ik heb geprobeerd om deze uit te schakelen middels een projectielbraakje, net niet ver genoeg, balen. Eindelijk heb ik nu mijn eigen bibliotheekpas, kan ik zelf boekjes uitzoeken en lenen. Kreeg ik er ook nog een mooie rode koffer bij. Mika heeft voor zijn verjaardag een mooi huisje gekregen, en wie zit er steeds in, juist Ingmar.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Comments are closed.