Gepost door Jan op 30 juni 2011

Met de boot

Juni maand vakantie maand, dat begon met een bezoekje aan een camping hier in de buurt waar het vriendinnenclubje van mama aan het vakantievieren was. We zijn zelfs met de hele meute naar het kabouterland in Exloo geweest. Daarna begon het echte werk, met de boot naar Ameland, zo’n boot waar je gewoon met auto en al naar binnen rijdt. Op Ameland hadden we een huisje gehuurd, daar had papa zich een beetje mee bemoeid waardoor we met ons vieren in een acht persoons huis zaten, zat nog net geen inpandige garage bij. We hadden een zwembad, golfbaan en bowlingbaan tot onze beschikking. Natuurlijk heeft Ameland heel veel spareribsrestaurants en natuurlijk heel veel strand en zee. Het hoogtepunt is letterlijk een hoogtepunt en dat is natuurlijk de vuurtoren. Na de vakantie zijn we naar een schapenfeest geweest in Orvelte. Alle papa’s van Nederland hadden een speciale dag waarop alle kinderen van Nederland een ontbijt verkruimelen in de bedden van hun papa’s en mama’s. Wij hadden nog zo’n extra dag, maar dan allen voor onze mama omdat ze jarig was, dat hebben we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Helena kwam haar nieuwe importlover even laten zien, werden Lisa en ik speciaal ingezet om te kijken of hij wel goed was met kinderen. Nou dat laatste was wel het geval.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Bekijk de foto’s van Dorn bij ons op bezoek

Comments are closed.