Gepost door Jan op 31 juli 2011

Winning team

We zijn deze maand begonnen met lekker uit eten te gaan, een goed begin is het halve werk zeg maar. De volgende dag zijn we bij Lisa gaan kijken omdat ze haar eerste dans optreden had, daarna was het heerlijk loempia’s eten, wel 12. Stoeltje in elkaar gezet, parapluutjes getest, beetje in het dorp rondgehangen, paardjes gekeken en toen kwam het telefoontje . . . die onze hele wereld veranderde. We hebben een trampoline gewonnen, een echte, moesten we nog een dag wachten voordat we deze konden ophalen, wat duurde dat lang. Na het ophalen vond papa het ook nog nodig om eerst de ramptoerist te gaan uithangen ipv direct naar huis gaan om de trampoline in elkaar te zetten. Overigens was de ramp wel indrukwekkend. Het springen heb ik een beetje afgewisseld met een paar dagjes Groningen met papa. Als afsluiter zijn we nog even naar Barendrecht geweest naar Dorn omdat hij weer terug gaat naar Camobodja. Op de terugweg zijn we chinees gaan eten bij een vriendin van mama.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Comments are closed.