Gepost door Jan op 31 augustus 2011

Waar zouden we zijn zonder de trein

Dit was wel de maand van de uitstapjes, dat krijg je met ouders die veel te veel van die goedkope treinkaartjes kopen, dan moet je wel. Zo zijn we in Loosdrecht geweest, waarbij we de dag hebben afgesloten door echt voor het laatst bij Apolonia te eten. Het was voor papa kennelijk wel moeilijk om daar afscheid te nemen, we kregen hem bijna niet mee. Hij zat namelijk vastgeplakt aan het interieur. We zijn met mama naar Anke geweest, werden we eerst lekker gemaakt met een pas gevangen konijn, gingen ze dat beest wegbrengen naar een opvang, laat die mensen lekker voor hun eigen eten zorgen. We zijn daarna wel wezen eten in een Afrikaans eethuis, maar een mixed grill van zebra, antilope en giraffe vond ik toch wel zielig, ik geef toch de voorkeur aan die Hollandse konijnen schotel. Een paar dagen later zaten we alweer in Rotterdam, deze keer om hele kleine treintjes te gaan bekijken. Ik denk een uit de hand gelopen hobby van een aantal papa’s. We zijn in het Drouwenerzand geweest, in papa zijn tijd een verwaarloosde speeltuin, vandaag de dag het nieuwe Slagharen met onbeperkt patat en ijs eten. Heb met papa een dagje Groningen gedaan om vervolgens Lisa op te halen bij oma Scheemda. Nog wat koekjes gebakken en toen hadden we nergens meer zin in.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Comments are closed.