Gepost door Jan op 30 september 2011

Nog even 1 en dan 2

Een belangrijke maand, want ik vier voor de tweede keer in mijn leven mijn verjaardag. Allereerst hebben we het natuurlijk druk gehad met allerhande uitstapjes en etentjes. Ook hebben we het druk gehad in onze eigen tuin waar we onder andere wat van ons speelgoed hebben schoon gemaakt. In het dorp was een kinder rommelmarkt, nou ik hoef natuurlijk niet te vertellen wat dat betekend als je een vader als de mijne hebt, dus de lego en duplo collectie is weer uitgebreid. Ben begonnen met dansles, samen met Lisa, meer mag ik hier niet over vertellen want dat moet geheim blijven voor de ouders. Het was weer tijd voor de GBBBQ, deze keer hadden ze via via een heel mooi spring kussen geregeld. Het eten was natuurlijk ook weer goed en het belangrijkste is dat ik Lisa eruit gezeten heb, ben wel tot 22:30 opgebleven. Omdat ik deze maand jarig ben moest ik van mama natuurlijk nog snel even naar de kapper, ook moest ik mijn eigen kleertjes die ik aan moest tijdens mijn verjaardag zelf strijken, daar gaat mijn jeugd. Mijn verjaardag was natuurlijk super, die heeft wel 4 dagen geduurd, heel veel gebak moeten eten en (roffeltje) ik heb mijn duplo trein gekregen, hieruit blijkt wel weer dat papa en mama best wel een beetje kneedbaar zijn. Verder natuurlijk heel veel visite die weer heel veel cadeautjes mee hadden voor mij, deze verjaardag ga ik dus nooit meer vergeten.¬†Voor onze vakantie later dit jaar moet ik een paspoort hebben, en daar hebben we dan ook maar even werk van gemaakt, wat een bureaucratie zeg daar op zo’n gemeente huis. Daarna maar even doorgereden naar de bibliotheek om de eigen muziek en film collectie weer wat uit te bereiden. Tja en toen een moeilijke dag voor papa en mama, ze moesten mij achterlaten op de peuterspeelzaal. Eindelijk mag ik ook een ochtend en een middag naar juf Ria, hier hebben we wederzijds lang naar uitgekeken. Juf Ria was zo blij, dat ze speciaal voor mij een klein schoolreisje had ingepland. Als extra verrassing hadden papa en mama er een spontane picknick achteraan geplakt.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Bekijk de foto’s van mijn tweede verjaardag

Comments are closed.