Gepost door Jan op 30 november 2011

Rustige tijden

Zo rustig dat ik oktober en november maar heb samengevoegd want anders is het ook maar zo’n leeg verhaal. Nou ja zo rustig was het ook niet, want we zijn een poosje op vakantie geweest, maar dat is dan weer elders te lezen. Om te beginnen zijn we bij Tim en Eva in Nieuwegein geweest waar we zelf onze broodjes hamburger mochten maken. Thuis hebben we de tuin alvast een beetje winterklaar gemaakt, ga nog braaf 2 keer per week naar de peuterspeelzaal en fiets al af en toe mijn rondjes. Omdat de buskaartjes steeds duurder worden heeft mama maar besloten om voortaan te voet naar Groningen te gaan, het is maar vier mijl zij ze (dat wij hier met kilometers werken heeft ze kennelijk nog niet in de gaten). De besparing werd een beetje teniet gedaan omdat de hele familie mee moest, en die gingen zeker niet lopen. Via de supermarkt hadden we kaartjes voor speelstad Oranje, zoveel dat opa ook mee kon. Ik denk dat opa wel het grootste kind van ons allemaal was. Andere opa en oma waren 40 jaar getrouwd en dat moest gevierd worden, met zijn allen een weekend in een hotel en alleen maar eten en eten en eten. Opa Piet, niet mijn echte opa hoor maar zo noem ik hem wel, had een nieuwe computer nodig, en hij wilde mij mee hebben voor deskundig advies, nou in ruil voor een paar Zweedse balletjes is dat geen enkel probleem. Alleen de lengte van de dag was een beetje een probleem, maar ach dat overkomt de beste. Papa wou met alle geweld nog even naar Denemarken, maar uiteindelijk zijn we niet verder gekomen dan Zwolle wat dan wel weer een soort Denemarken was. Eric en Tim waren er ook. Bijna op vakantie, nog even de centjes naar de bank, eten voor de poezen halen koffers pakken en hup op vakantie. Thuis gekomen van de vakantie, die wel leuk was, bleek dat we papa’s verjaardag vergeten waren, moesten we natuurlijk alle vakantie verhalen vertellen op de peuterspeelzaal, moest ik direct aantreden op het consternatie bureau, schoenen uitzoeken en Lisa’s bed in elkaar zetten. Als klap op de vuurpijl was er ook nog iemand die cadeautjes in onze schoenen stopte.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Lees en bekijk het vakantie verslag

Comments are closed.