Gepost door Jan op 31 december 2011

Feestmaand

Dat het wat drukker zou worden ok, maar zo’n drukke maand, had ik niet verwacht. Dat begon al met het maken en zetten van een schoentje voor in de supermarkt, die uiteraard opgehaald moest worden. Nou dat laatste hebben we geweten. En al die zwart gemaakte mensen, waarom? Later kwamen opa en oma ook nog langs en ineens stond er een zak vol cadeautjes voor de deur die ik dan weer moest uitdelen. Waarna we na het uitpakken ons met zijn allen lekker vol zijn gaan eten. Later in de maand was er weer zo’n feest met van die verklede mensen, zijn we zelfs ’s nachts het bos in geweest om er nog meer te zien. Ook wou mama een boom hebben die midden in huis geplant werd waarna we er allerhande versiering in hebben gehangen. Toen we op een avond bij opa Stadskanaal waren geweest en weg wilde rijden, deed onze auto het niet meer en werd deze op een andere auto gezet om naar huis te brengen. Dit hebben we uiteraard gevierd met een etentje bij de Warrel. Ben bij de tandarts geweest, gestopt met dansles omdat dat stom is. We hebben Andre Kuipers omhoog zien gaan, wow wat een vuur kan die man uitspugen zeg. Toen moesten we naar opa en oma Loosdrecht om te eten met van die klein pannetjes. De volgende dag hebben we dat nog eens over gedaan bij ons zelf thuis. Ben met papa en opa naar Groningen geweest om een nieuwe koffie zetter te kopen bij de Sligro, wat een feest in die winkel, overal maar lekker eten proeven en dat heel veel. De laatste dag van het jaar werd er met grote bussen heel hard geknald waarna we weer moesten eten, wat een feest allemaal. Uiteindelijk werd ik ’s nachts ook nog eens wakker gemaakt om naar papa’s vuurwerk te gaan kijken, had hij dat nou niet eerder kunnen aansteken.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Comments are closed.