Gepost door Jan op 30 april 2012

Eerste kwartaal 2012

Om een beetje achterstand weg te werken ga ik hier niet vertellen dat ik het nieuwe jaar begonnen ben met een lekkere motorrit, bij de kapper heb gezeten, met tante Helena op stap ben geweest, bij het spoorwegmuseum ben geweest, met poes naar de dierendokter ben geweest, op peutergym zit, bij oma Gradie ben geweest, naar Andre Kuipers heb gezwaaid, dat Andre Kuipers heeft terug gezwaaid, met Lisa mee ben geweest naar haar nieuwe school, met opa op stap ben geweest in Emmen, dat opa Loosdrecht jarig is geweest, dat we bij de mac zijn geweest, dat ik mayonaise heb gekocht bij de makro, dat we gegeten hebben bij de ikea, dat ik op een trekker heb gezeten, dat papa een deuk in een velg heeft gereden, dat er uiteraard sneeuw lag, dat ik geschaatst heb, dat ik in het ziekenhuis heb gelegen, dat ik op het consternatie bureau ben geweest, dat we Lisa’s verjaardag hebben gevierd (heel vaak), dat we een ballenbak hadden in het dorp, dat ik bij de logopediste ben geweest, dat we in de dierentuin zijn geweest, bij de paasbult zijn geweest, koeien hebben geknuffeld, bij bakker Bart heb geluncht, bij mijn nichtjes in Loosdrecht ben geweest, een huis kapot heb zien gaan, bij de fancyfair op Lisa’s school ben geweest en niet met lege handen ben weg gegaan, dat we in madurodam zijn geweest, dat we paaseieren hebben gezocht en de paasbult in de fik hebben zien gaan, dat opa Stadskanaal jarig was, dat ze mijn oren getest hebben, dat er een circus in het dorp was, dat we bij de taaltrein hebben gekeken en dat het koninginnedag was, dat vertel ik allemaal niet. Maar in plaats daarvan plaats ik hier de foto’s van vier maanden.

Bekijk de foto’s van januari

Bekijk de foto’s van februari

Bekijk de foto’s van maart

Bekijk de foto’s van april

(wachtwoord aanvragen)

Comments are closed.