Gepost door Jan op 31 maart 2011

Iets nieuws

Tja het is zo rustig dat ik er bijna niet aan toe kom om hier een stukje te schrijven, ben mee geweest met Lisa naar de peuterspeelzaal om de verjaardags gebakjes te brengen, mocht weer bij papa voor in de auto zitten, heb mijn stem moeten uitbrengen en ben veel met de trein weg geweest. Eerst naar een museum met allemaal dode dieren, daarna even doorgereden met de trein naar Schiphol om vliegtuigen te bekijken, helaas was het dakterras gesloten waarna we zelf maar wat zijn gaan vliegen. Een paar dagen later zat ik weer in de trein, toen alleen met papa en papa had een verrassing voor mij, na een halve dag reizen was er zomaar een meneer die mij een spiksplinternieuwe computer gaf. Op de terug weg weer langs Schiphol geweest, en deze keer was dakterras wel open. Het weer wordt steeds beter, dus al best wel weer veel buiten gespeeld, zelfs al buiten geluncht. Oma Loosdrecht was jarig en dat hebben we in de kou gevierd op een buitencamping ergens in het Gooi, daarna heb ik daar nog een nachtje geslapen samen met mama. Iedere week ga ik braaf mee om Lisa naar dansles te brengen en dan heb ik niet te klagen over aandacht.

Bekijk de foto’s (wachtwoord aanvragen)

Comments are closed.